Wij leveren nieuwe deuren, draaiende en vaste ramen en kozijnen in iedere gewenste maat, profiel, houtsoort. Bij deuren kunt u denken aan binnen- en buitendeuren, profieldeuren, maar ook aan openslaande deuren, schuifdeuren en kamer-en-suite deuren. Uiteraard wordt alles, indien u dit wenst, geleverd met toepasselijk hang- en sluitwerk en voorzien van tochtstrips.

Als u uw woning of bedrijfspand wilt renoveren met in achtneming van de oude details dan kunnen wij voor u replica’s maken van paneeldeuren, eventueel voorzien van glas in lood of facetgeslepen glas.

Kleine reparaties in en om het huis:

Moet een vensterbank vervangen worden, elektrische snoeren weggewerkt, de nieuwe afzuigkap opgehangen of wilt u nu eindelijk die tochtstrips gemonteerd hebben? En kunt u dat niet zelf, of heeft u er gewoon geen tijd voor. Ook voor dit soort klussen en reparaties kunt u ons inschakelen.

Verbouwingen:

Wij voeren verbouwingen uit, indien nodig in samenwerking met andere gespecialiseerde onderaannemers, zoals installateur, loodgieter, stucadoor e.d. Samen met u stellen we een plan op en maken eventueel de benodigde tekeningen. Wij zorgen voor een goede coördinatie tussen de verschillende disciplines en een eindresultaat waar u als klant tevreden mee bent.

 

Onderhoud impressie